Lektørudtalelse

Forfatter: Michelé Askja K Hvarregaard

Kort om bogen

Den ultimative bog om grønne retter. For alle der interesserer sig for mad og gerne vil leve lidt grønnere. Især velegnet til kommende veganere og vegetarer

Beskrivelse

Kogebog med grønne opskrifter, af den kendte kok Claus Meyer. Fra afsnit om det grønne benspænd, hvordan man laver det fuldendte grønne måltid - der faktisk smager - til selve opskrifterne og et afsnit med basisopskrifter. Bogen indeholder endvidere et register over opskrifterne og er illustreret med store farvefotos

Vurdering

At leve grønnere har mange bevæggrunde: dyrevelfærd, klodens klima og vores sundhed. Derfor er det blevet yderst populært at kunne lave lækre måltider med et minimum af animalske produkter. Meyer har kastet sig ind i den grønne kokkedyst og det slipper han ret godt fra. Her er en fuldendt madlavningsbog, med alt det man skal vide hvis man ikke er vant til den grønne livsstil. Læseren bliver virkelig sat ind i tingene; lige fra hvorfor man burde lave maden, til hvordan man laver maden - alt sammen under den erfarne og kyndige koks vejledninger. Bogen er layoutmæssig moderne og flot - og selvfølgelig grøn

Andre bøger om samme emne

Der er efterhånden mange grønne madlavningsbøger at vælge mellem, nogle af de bedste er fx: Veganske livretter, Plantemad og Vegansk velvære. Hvis man mangler inspiration til et grønnere fest- og/eller højtidsmåltid, er Vegansk til højtider og fest anbefalelsesværdig