• Film (net)

Podcast med Podcast Republic app til Android

(2015)
Hen app'en Podcast Republic til din smartphone eller tablet med Android styresystem. Find og abonnér på lige de podcasts, du interesserer dig for

Materialets indhold

Podcast er en form for internetbaseret lyd-og videotjeneste, som du kan abonnere på og dermed få serveret programmer, nyheder og historier på din telefon eller tablet. Der findes podcasts om alt mellem himmel og jord, og det smukke er, at du kan høre eller se dem lige præcis, når du har tid og lyst. På vej til arbejde, på løbeturen, når du gør rent eller måske i sofaen. Du kan selv vælge om du vil modtage nye episoder løbende eller blot hente en enkelt udsendelse. Episoderne kan streames direkte eller downloades så de er tilgængelige når du er foruden en internetforbindelse, og de er selvfølgelig gratis.

Hent podcasts til din androidtelefon eller tablet

Hen app'en Podcast Republic til din smartphone eller tablet med Android styresystem. Find og abonnér på lige det, du interesserer dig for.

For at se og lytte til podcast på din mobil eller tablet skal du bruge en podcast-app. Der findes et stort udvalg af podcast-apps på markedet i både gratis- og betalingsversioner.
Podcast Republic
Podcast Republic er én ud af mange gratis podcast-apps til Android. Vi har valgt denne, fordi den har en relativ enkel brugergrænseflade og gode søgemuligheder. Appen har indbyggede bannerreklamer i bunden, men du kan købe dig fri for 11 kr.

Podcastanbefalinger

Noget for en hver smag
DR tilbyder en lang række af både radio- og tvprogrammer som podcast, og du kan lytte til alle Radio24syvs programmer on demand. (Ved dags dato d.10.12 er Radio24syv lukket som radiostation. Størstedelen af programmerne nævnt kan dog findes her: https://podimo.com/dk/) Der findes dog også en lang række andre muligheder for at lytte og se sig klogere på alverdens ting med både danske og engelsksprogede podcasts. Her følger et par gode bud på både lyd og video podcasts:

  • Third Ear “Third Ear er et digitalt magasin, hvor vi fortæller historier med ord, lyd og billeder. Hver måned præsenterer vi dig for en ny dokumentarisk fortælling
  • Podcasts fra Danmarks Radio "Danmarks radio har et væld af spændende podcasts. Lige til at dykke ned i."
  • The New York Public Library Podcast“The New York Public Library Podcast features your favorite writers, artists, and thinkers in smart talks and provocative conversations”
  • Troldspejlet “Nyt fra fantasiens verden i film, spil, tegneserier og bøger. Vært: Jakob Stegelmann”

Når du henter podcasts andre steder fra :

Android: Når du klikker på “abonner”, bliver du spurgt om, hvilken app du vil åbne podcasten i – vælg Podcast Republic og følg anvisningen i appen

Mere på ekurser.nu