• Film (net)

IMDb app'en

Vejledning i at bruge IMDb, som er verdens største film- og TV-seriedatabase i app-udgaven

Materialets indhold

Verdens største TV- og filmdatabase hedder The Internet Movie Database, men forkortes IMDb og har sin egen app. IMDb er detaljeret og indeholder en masse spændende information, lige fra tekniske specifikationer og budget, til skuespillere, anmeldelser, nyheder, sladder, historier, temaer og trailere. Indholdet spænder alle verdens lande, og der kan søges på danske titler.

IMDb app'en

Kursusfilmen introducerer dig til IMDb, og du lærer, hvordan du finder rundt og finder det, du søger. Når du har fundet en titel, kan du se nogle forskellige informationer om titel, spilletid, instruktør og se traileren. Du kan gå videre til skuespillerne og se alt det tekniske omkring titlen samt brugeranmeldelserne. Når du har gennemført kurset, kan du selv gå på opdagelse og tjekke dine yndlingsfilm og TV-serier ud.

Bemærk: App’en til Android giver i bunden under ‘View on IMDb.com’ direkte adgang til mobiludgaven af hjemmesiden for at vise de tekniske detaljer - resten er ens men forskelligt placeret i app'en til iOS. App'en vil i begge styresystemer opføre sig mere kompakt på en smartphone.

App’en: Google Play | App Store | Microsoft Store

Mere på ekurser.nu