• Film (net)

Trustpilot

Når du handler på internettet, er det vigtigt, at du føler dig sikker, og med Trustpilot kan du læse forbrugeres oplevelser af en given internetbutik

Materialets indhold

Når du handler på nettet, er det vigtigt, at du føler dig sikker, og med Trustpilot kan du læse forbrugeres oplevelser af en given internetbutik. Du kan læse de andres indlæg eller selv skrive dem og dele gode og dårlige oplevelser og komme med kommentarer til de enkelte indlæg.På den måde fungerer Trustpilot som en forbrugerguide til sikker nethandel.

Trustpilot

Internethandel er blevet et udbredt fænomen, og når du handler på internettet, er det vigtigt, at du føler dig sikker. På hjemmesiden Trustpilot kan du læse forbrugeres oplevelser af en given internetbutik. Du kan læse de andres indlæg eller selv skrive dem og dele gode og dårlige oplevelser og komme med kommentarer til de enkelte indlæg. Internetbutikken kan også svare forbrugeren, og tilfredse og glade kunder er også i deres interesse.

Kurset viser dig, hvilke værktøjer Trustpilot tilbyder, så du kan komme i gang - om det så kun er for at tjekke, om den internetbutik, du har udset dig, er et ordentligt sted at handle.

OBS! eKurser gør opmærksom på, at det er tilfældigt, hvilke produktnavne og salgssteder, der viser sig i kursusfilmen.

For at blande dig i debatten kræver det oprettelse hos Trustpilot.

Trustpilot dækker følgende lande: Australien, Belgien, Canada, Danmark, England, Irland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Italien, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Schweitz, Spanien, Sverige, Sydafrika, Tyskland, USA, Østrig

Der vil være en Trustpilot til hver af de lande, men den danske udgave findes på Trustpilot

Mere på ekurser.nu