20 opskrifter hvor der kun skal anvendes en enkelt gryde, pande eller rist pr. opskrift. Desuden råd omkring det at lave et godt bål samt hvilket udstyr der egner sig godt til bålmad
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Bidrag af
ISBN
9788797144404
Udgave
1. oplag (2019)
Omfang
61 sider
Forlag
Backyard Books
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Den komplette guide til sommerhuset
Uanset om solen skinner eller regnen rusker, så har vi din ryg når du skal i sommerhusLæs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Missionen er at sætte tempoet ned og inspirere til at lave hyggelig mad i bålets skær. Det lykkes absolut. En fin og praktisk lille bog, der giver gode tips til at svinge sig lidt længere op end snobrød og skumfiduser ved havebålet. Bogen er ikke så omfangsrig, men giver en god introduktion til en anelse mere avanceret bålmad. Stilen er i opskrifterne er uformel, og krydres med meninger og ekstra tips, hvilket fungerer, men enkelte steder resulterer i længere opskrifter. Fotostilen er lækker og bogen er alt i alt indbydende, omend lidt kort. Der findes ikke mange dedikerede bålmadsbøger, og denne er absolut i den bedre ende