Norge
Norge

Fem til din Ferie: Norge

Er du vild med Norge og nordmænd? Så har vi fundet fem bøger til dig

Norge byder både på natur- og kulturoplevelser - og så er det jo tæt på! Skal du op og vandre i det norske fjelde eller byer, og har du brug for en god bog til turen, har vi fundet lidt for enhver smag her.

Norge byder på mange internationalt anerkendte forfattere, heriblandt Karl Ove Knausgård, og hvorfor ikke bruge sommerferien på at læse hans meget omtalte autobiografiske værk "Min kamp"? Er du til historiske slægtsromaner kan du vælge den nyere "Svøm med dem som drukner" af Lars Mytting - en pageturner af en slægtsroman, hvor hver ny familiehemmelighed åbner op for flere mysterier.  Du kan også kaste dig over den klassiske trilogi "Kristin Lavransdatter" af Sigrid Undset, der handler om den smukke Kristins liv i Middelalderens Norge.    

Er du til krimier? Så har du måske allerede stiftet bekendtskab med den norske forfatter Jo Nesbøs serie om Harry Hole - men  Nesbø har faktisk også udivet kærlighedskrimien "Blod på sneen", om lejemorderen Olav, der er så uheldig at forelske sig i sit næste offer. Du kan også starte på et helt nyt norsk krimiforfatterskab som fx Chris Tvedts "Af jord er du kommet".

Rigtig god tur til Norge! 

Tags
Materialer