De fem mest søgte forfattere..

.. i juni måned på Ballerup Bibliotekerne. Hvem var de mon? Læs med her

Feelgood og forbrydelser. Det har været nøgleord for borgerne i Ballerups sommerlæsning dette år. Af statistikken fremgår det nemlig, at tre af de fem mest søgte forfattere her på hjemmesiden var krimiforfattere, alle fra de skandinaviske lande. Her er tale om en af Sveriges konsoliderede krimidronninger, nemlig Mari Jungstedt, og en af Danmarks garvede krimikonger, Jesper Stein (som gæster Skovlunde Kulturhus dette efterår). På top fem listen finder vi også en ny stjerne på den efterhånden stjernespækkede skandinaviske krimihimmel; nemlig Katrine Engberg, der slog igennem sidste år med "Krokodillevogteren".

De to sidste forfattere på listen har de seneste år været ekstremt populære på Ballerup Bibliotekerne med deres fine feel good-romaner. Her er naturligvis tale om den ekstremt populære Jojo Moyes, der bragede igennem med bøgerne "Mig før dig" og "Efter dig". Og sidst men ikke mindst finder vi den irske forfatter Lucinda Riley, hvis romantiske, historiske romaner igen og igen dukker op på vores lister over mest efterspurgte bøger.   

Er du nysgerrig på, hvorfor lige disse forfattere er så populære? Så er der masser af titler at give sig i kast med - de nyeste ser du her:

Materialer
Jesper Stein: Papa : krimi
Reservér
  • Bog

Papa : krimi

Af Jesper Stein (2017)
Læs mere
Katrine Engberg: Blodmåne : kriminalroman
Reservér
  • Bog

Blodmåne : kriminalroman

Af Katrine Engberg (2017)
Læs mere
Mari Jungstedt: Den du elsker : kriminalroman
Reservér
  • Bog

Den du elsker : kriminalroman

Af Mari Jungstedt (2017)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Toner i natten

Af Jojo Moyes (2016)
Læs mere