Vil du med til børneteater på biblioteket?

Efteråret er over os, og i løbet af hele efteråret har vi på børnebiblioteket teaterforestillinger, udstillinger og workshops til børnefamilierne.

Lørdag d. 10. oktober kl. 10.30 får vi i Kulturhus Måløv besøg af Teater Lampe som spiller forestillingen Ønsk.
Forestillingen er en omarbejdning af H.C. Andersens eventyr Den standhaftige tinsoldat og handler om, hvad der kan ske, når man ønsker.
For da tinsoldaten ser danserinden første gang, ønsker han, at hun var hans kone. Det bliver starten på et eventyr, som sender den standhaftige tinsoldat af sted på en lang sørejse til havets bund, hvor han bliver slugt af en fisk. Først herefter kan hans ønske gå i opfyldelse, om end ikke helt sådan som han havde forestillet sig…

Teaterforestillingen er for de 3-8-årige.
Billetter koster 25 kroner og både børn og voksne skal have billetter.

Samme dag, lørdag d. 10. oktober er der insektworkshops på Ballerup Bibliotek. Kl. 10 og kl. 11 kan du sammen med kunstneren Charlotte Søeborg, lave flotte insekter af papir. Du kan se Charlottes værker allerede fra d. 28. september på Ballerup Bibliotek, hvor der vil være en udstilling med nogle af hendes flotte insekter.

Workshoppen er gratis, men på grund af Corona, er det kun muligt at deltage i arrangementet med en billet. Man skal bruge 1 billet pr. familie.

Vi har taget alle forholdsregler med hensyn til Corona. Der er kun et begrænset antal billetter til hver forestilling og der er masser af sprit til rådighed.

Se også vores andre arrangementer her på hjemmesiden. Vi opdager eks. med Ørsted, jagter ræve med Peddersen og Findus og redder julen med Nissemor og Kanelia.