Billede af kunstskattejagten

Kunstskattejagt i efterårsferien!

Tag på skattejagt i efterårsferien i både Måløv, Skovlunde og Ballerup.

Så er der igen godt nyt til alle eventyrlystne sjæle, som har mod på en spændende kunstskattejagt - eller tre.  Er det dig, som skal løbe af med hovedpræmien: en tur i biografen med både popcorn og sodavand? Så hop i de gode travesko, find mobilen og de bedste farveblyanter frem, og hiv din bedste ven eller hele familien med på en spændende tur i den kommende efterårsferie. 

Denne gang byder vi på hele tre kunstskattejagter - en i Måløv, en i Skovlunde samt en i Ballerup. I kan vælge at drage ud på et af eventyrene, eller I kan kaste jer frygtløst ud i dem alle tre. Det er helt op til jer!

Hvert skattekort viser jer vej til flotte skulpturer rundt omkring i kommunen, og så gælder det om at finde skulpturerne, scanne QR-koderne og løse de sjove og kreative opgaver, som I får stillet undervejs. Sammen afslører I mange hemmelige kunstskatte og bliver klogere på den by, I bor og lever i.

Her henter I jeres skattekort

Udlevering af skattekort til alle tre ruter sker i perioden fra lørdag den 10. oktober til lørdag den 17. oktober på Ballerup Bibliotek, Måløv Bibliotek og Kulturhus Måløv i åbningstiden. Det er også her, I bagefter får en velfortjent guldmedalje ovenpå alle strabadserne.  I kan vælge at gennemføre familiejagten på én dag eller sprede fornøjelserne ud over flere dage. Det bestemmer I selv! Bare husk at aflevere jeres besvarelse senest lørdag d. 17. oktober på Ballerup Bibliotek, Måløv Bibliotek eller Kulturhus Måløv. 

Når I afleverer jeres besvarelse, deltager I samtidig i lodtrækningen om hovedpræmien: En tur i biografen med popcorn og sodavand for hele familien (maks. fem personer). Der trækkes lod i uge 43 blandt samtlige besvarelser, og vinderholdet får direkte besked.

Materialer