Fars Legestue

Så blev det mandag den 21. marts hvor Fars Legestue åbnede i Kulturhus Måløv.

Børnebibliotekar i Kulturhus Måløv Camilla Duvald glæder sig over at komme i gang med dagens arbejde. Det er nemlig i dag, at Legestuen Far holder sin første legestue i Kulturhus Måløv.

Det har været et godt samarbejde mellem Foreningen Far, Sundhedsplejen og Ballerup Bibliotekerne om at få etableret legestuen i Kulturhus Måløv.

I Ballerup Kommune ved man, at det har en stor betydning, at far og barn får en god relation helt fra starten af barnets første leveår. Og med den nye øremærkede barsel til fædre vil endnu flere mænd vælge at tage barsel med deres børn.

Dagens fædre lægger vægt på at være nærværende, at være til stede, at have kontakt til og at have tid sammen med barnet. Det vil Ballerup Kommune gerne imødekomme og være med til at bakke op om.

Og Camilla var glad for første dag var en succes. Der kom 7 fædre med deres børn og hyggede sig.

Hver mandag mellem kl. 13 og 15 har legestuen åbent for fædre med børn i alderen 0-3 år, og alle bliver budt velkommen af en tovholder, enten fra biblioteket eller sundhedsplejen, som også sørger for at der er kaffe på kanden. Man er velkommen til at være med, hvad enten man er på barsel eller bare har en fridag, som skal bruges sammen med barnet og tilmeldinger er ikke nødvendige.

 

Materialer