Et silhuet gækkebrev

Bibliotekets påskekonkurrence

Er du klar til en lille påskekonkurrence? Vi sætter 2 Yummy påskeæg i spil.

Er du god til at gække? Lave sjov med vers, der rimer eller får os til at grine? Så send dit bedste påskerim eller den sjoveste remse i en mail til os. 

Du kan også skrive rimet eller remsen på et rigtig gækkebrev, putte det i en konvolut og aflevere det til os gennem den brevsprække, hvor man afleverer bøger i Ballerup.

Orker du ikke alt det med rim og remser, men er mere til at klippe, skære eller flippe? Så kan du stadigvæk deltage i konkurrencen. Brug din fantasi og lav et sjov, spændende, farverig eller pudsig løjerlig papirklip eller gækkebrev til os.

Sidste dag for at deltage i konkurrencen er Palmesøndag, som er d. 28 marts 2021. Tirsdag d. 30. marts 2021 vælger vi en vinder af gækket og en vinder af klippet, som får direkte besked fra os om, hvor og hvornår de kan hente deres påskeæg. 

Så vil du deltage i vores påskekonkurrencen, skal du gøre flg.

Skriv dine rim og remser. Tag et billede af dine papirklip og send det til vores mail jaa6@balk.dk eller ries@balk.dk 

eller

Put dit gækkebrev, remse, rim eller papirklip i en konvolut og aflevere det gennem vores brevsprække i Ballerup Bibliotek, Centreumgaden (gågaden). Eller afleverer det i vores afhentningsluge mod Banegårdspladsen i vores åbningstid hverdage kl. 12-16 og lørdage kl. 10-14. Husk at skrive dit navn og kontaktoplysninger på konvolutten, så vi kan kontakte vinderne af konkurrencen. 

Alle jeres opfindsomme gækkebreve og papiklip bliver udstillet i Ballerups Biblioteks vinduer hen over påskeferien. Så kom og se om du kan finde lige netop dit kunstværk i vores vinduer.

Vil du have inspiration se her