Vi anbefaler appen: Mit digitale selvforsvar

13.01.23
Føler du dig utryg i forhold til at beskytte dit privatliv på nettet, og mangler du konkret viden til at undgå it-kriminalitet? Appen Mit digitale Selvforsvar hjælper dig til en tryggere digital hverdag.

Føler du dig utryg i forhold til at beskytte dit privatliv på nettet, og mangler du konkret viden til at undgå it-kriminalitet?
Appen Mit digitale Selvforsvar hjælper dig til en tryggere digital hverdag. Den er nem at bruge, og giver dig råd og vejledning til uheldige situationer, du kan komme ud for, når du er online.

Mit digitale selvforsvar er gratis og findes til både iOS og Android-enheder.

Download Mit Digitale Selvforsvar i App Store
Download Mit Digitale Selvforsvar i Google Play

Hold dig opdateret
Med Mit digitale selvforsvar-appen er du opdateret om fup-mails i omløb, falske konkurrencer, registrerede vira-trusler og andet skadelig software.

Hjælp at hente
Er skaden sket, guider appen med konkrete tips til at løse problemet. Du kan også finde gode råd, hvis du opdager mystisk aktivitet i din netbank, eller hvis varerne, du købte på nettet, aldrig dukker op.

Tip os om en trussel
Via appen kan du på din telefon eller tablet selv tippe os om de digitale trusler, du møder i din hverdag. På den måde hjælper du andre med at undgå falske mails, mystiske sms’er eller links, der angriber ens filer.
 

Hvem står bag Mit digitale selvforsvar?
Mit digitale selvforsvar er udviklet i foråret 2017 i et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk, Det kriminalpræventive Råd og TrygFonden. Fra 2018 og fremad drives og udvikles appen af Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden.

En bred vifte af myndigheder, virksomheder og NGO’er samarbejder om at udsende aktuelle advarsler via Mit digitale selvforsvar.

Kontakt
Har du feedback eller spørgsmål, kan du altid kontakte redaktionen bag appen via mitdigitaleselvforsvar@fbr.dk.

(Billede og tekst: taenk.dk)