Velkommen op på 2. sal

09.12.22
Hemingway og Høretab! Blixen og Bilmærker! Blædel og Bølgepap! 

Nu er skønlitteraturen flyttet sammen med faglitteraturen på 2. sal på Ballerup Bibliotek. 

Vi arbejder på at lave et endnu mere indbydende bibliotek med plads til inspirerende udstillinger til alle vores læselystne brugere.
Derfor har vi taget fat på en stor genindretning af hovedbiblioteket på Banegårdspladsen. 

Faglitteratur og skønlitteratur bor på samme etage

Vi er allerede nået rigtigt langt og har samlet de fleste af bøgerne og andre materialer til voksne på bibliotekets 2. sal. 

Du skal derfor vænne dig til at komme ovenpå for at finde langt de fleste af de materialer, som tidligere boede på 1. sal ved cafeen.
Og bare rolig: hvis du ikke har mod på trappen, har vi en elevator, som kan føre dig lige op til alle de lækre bøger, du forhåbentlig har lyst til at kigge på.

Nu begynder vi at stille spændende bogudstillinger op i rummet, så du igen kan finde ”Bibliotekets udvalgte” og andre særligt udvalgte udstillinger fra vores dygtige litteraturformidlere.

Hvornår bliver det børnebibliotekets tur?

Genindretningen drejer sig i første omgang kun om ”voksen”-materialer. Til foråret bliver det børnebibliotekets tur, når vi laver et supersjovt, inspirerende og kreativt univers for børn og deres voksne. 

Vi vil så gerne vise dig rundt

Vi giver hellere end gerne en rundvisning på biblioteket, og tag endelig fat i os, hvis der er noget du ikke finder på hylderne.
Vi har nemlig også et fjernlager, som vi i daglig tale kalder ”hotellet”. Vi kan hurtigt finde materialer frem fra hotellet eller bestille de søgte materialer hjem fra andre biblioteker i hele landet.

Velkommen op på 2. sal.