Sådan cirka kommer Posthuset til at se ud

29.06.21
Få et kig på plantegningerne

Arbejdet med at omdanne Posthuset fra et sted, der sendte pakker og breve mellem folk, til et sted, hvor man kan mødes ansigt til ansigt, er i fuld gang. Efter planen slår det nye Posthus dørene op i september 2021.

Tankerne bag renoveringen er at skabe et hus, der kan lægge mure til alle de forskellige aktiviteter, som borgerne byder ind med. Derfor er der lagt vægt på, at huset er fleksibelt og kan anvendes til mange formål. 

Det rå, industrielle udtryk bliver bevaret, men samtidig bliver huset udstyret med tidssvarende ventilation, netforbindelser og it-udstyr.
Der bliver også arbejdet på at gøre huset tilgængeligt for alle med funktionsnedsættelser.

Neders på denne side kan du se plantegningerne for Posthuset.

Førstesalen rummer kontorer og mødelokaler til foreninger, men også et lille køkken og fællesarealer, da tanken er, at der kan opstå nye idéer og samarbejder, når man har mulighed for at komme hinanden ved på kryds og tværs. 

I stueetagen er det store rum bevaret, fordi det giver nogle helt unikke muligheder for at afvikle store arrangementer. Indretningen vil gøre det muligt at dele rummet op i mindre afdelinger efter behov.
Her er også placeret en stor sal, der for eksempel kan bruges til foredrag eller tøjbyttemarked. 

Alt dette er jo bare mure, vægge og frem for alt plads. Det spændende sker, når alle i Ballerup er med til at fylde al den plads ud med liv og fællesskab – Posthuset skaber vi sammen! 

Hvis man har spørgsmål til tegningerne kan man kontakte Thomas Sture Rasmussen: tsr@balk.dk 

Tags