Quiz og test for hele familien

30.03.23
Kan du spotte de digital fælder? Prøv en eller flere quiz og test på sikkerdigtal.dk, hvor du alene, eller samme med andre, kan se, om I kan gennemskue de digital svindelnumre.  

Er I på sociale medier?
Her kan I sammen - forældre og børn - teste og udfordre hinanden i viden om sociale medier og svindel. Særligt for lidt ældre børn og unge, som er på Facebook og Instagram. Prøv en test, tag en challenge og lær de gode råd til sikkerhed på sociale medier.

Good luck

Tag testen her

Spiller I spil online?
Her kan I sammen - forældre og børn - teste og udfordre hinanden i viden om online-spil og svindel. Prøv en test, tag en challenge og lær de gode råd til at spille sikkert online.

Pøj pøj!

Tag testen her

Handler I på nettet?
Her kan I sammen - forældre og børn - teste og udfordre hinanden i viden om handel på nettet og svindel. Prøv en test, tag en challenge og lær de gode råd til sikker handel på nettet.

Held og lykke!

Tag testen her

Kan du spotte de digitale fælder?
Her kan I sammen - forældre og børn - teste og udfordre hinanden i hvor gode I er til at spotte fælder og svindel.Tag testen og bliv klogere på de digitale fælder.

Knæk og bræk

Tag testen her
 

Kan i gennesmkue tricktyves metoder?
Her kan I sammen - forældre og børn - teste og udfordre hinanden i hvor gode I er til at gennemskue de digitale tricktyves metoder. Tag testen og bliv klogere på de digitale fælder.

You can do it!

Tag testen her

Hvornår må du dele billeder af andre?
Deler du ukritisk billeder af dig selv, din familie eller venner? Lær, hvordan du deler med omtanke.Tag testen og bliv klogere på de digital spilleregler.

Sæt igang!

Tag testen her