Lav podcasts i Posthuset - fortæl din historie med lyd

31.01.22
Posthuset har fået et splinternyt tilbud til dig. Kvit og frit kan du og to af dine venner lave, redigere og udgive podcasts i Posthuset.

Vi stiller professionelt udstyr til rådighed, og når du har booket en tid, kan du give bare give den gas med at lave en podcast om netop det, du eller I gerne vil tale om.

Hvad skal podcasten handle om?

Ja, det bestemmer du faktisk helt selv. Den kan handle om alt mellem himmel og jord, og der er ingen begrænsninger for, hvor nichepræget eller altomfattende den kan være. Så brænder du for en særlig japansk tegneserie, hvordan vi laver bæredygtige klimaløsninger eller hvilken type topping på pizza der er den allerbedste, så lav en podcast om det. Eller lav en podcast om noget helt andet. Du skal blot huske, at podcasten ikke må være kommerciel eller indeholde hadtale og forkyndelse, når den bliver lavet i Posthuset.

Hvordan gør man?

For at komme i gang skal du først og fremmest booke tid(er) i podcaststudiet. Det gør du ved at skrive til posthuset@balk.dk. Første gang du booker tid, får du tilsendt en guide til, hvordan du bruger studiet og udstyret, en kontrakt og en velkomstsmail fra den hostingside, som udgiver alle de podcast, der bliver lavet i Posthuset. Her står alt, du har behov for at vide, for at begynde at optage og producere.

Vi viser gerne, hvordan udstyret virker

Vil du helst have vist, hvordan man bruger udstyret? Send en mail til posthuset@balk.dk, så laver vi en aftale, hvor vi gennemgår de basale elementer i at lave en podcast sammen.

Psst. Der er tre mikrofoner i Posthuset, men man behøver ikke være tre for at lave en god podcast. Man bestemmer selv, om man er en, to eller tre i studiet.

Guides til indspilning, redigering og udgivelse

I disse guides står alt, hvad du har brug for at vide for at komme i gang med at lave en podcast