Naxos Music Library

Glæd dig til at lytte til de store, klassiske værker

Af Anonym (ikke efterprøvet)
27.03.21
Vi giver nu adgang til Naxos Music Library, der er verdens største streamingstjeneste for klassisk musik.

Har du blandt den klassiske musik en komponist, et symfoniorkester eller et musikstykke du er særlig glad for eller vil du bare gerne dyrke den klassiske musik lidt mere???  

Så er der hjælp at hente.
Ballerup Bibliotekerne har nemlig abonnement på Naxos Music Library (NML), der er verdens største online bibliotek for klassisk musik.

NML tilbyder streamingadgang til 150.000 albums med mere end 2.3 millioner numre fra  over 1.000 pladeselskaber. Foruden klassisk musik er der også adgang til et udvalg af bl.a. film- og TV musik, Jazz, World og Pop/Rock. 
Eller du kan i søgefeltet skrive ”Relaxing”, læne dig tilbage og høre masser af afslapnings- og meditationsmusik.

Foruden selve den klassiske musik, er der også i Naxos Music Library biografier om kunstnere og komponister, analyser skrevet af eksperter, et hørelæreprogram, musikordbog og guide til udtale af musikalske udtryk.

Under ”Resources” er der bl.a. guidede ture til forskellige tidsperioder og lande, ligesom der er en "Junior section", hvor du kan tage børnene med ind i musikkens verden. Her findes "The story of classical music", "Music for children", "Audiobooks" og "Stories" .

Mit yndlingsmusikstykke er i øvrigt "Spiegel am Spiegel" af den estiske komponist  Arvo Pärt.

Hvis du i menuen vælger People og i den alfabetiske liste trykker på Arvo Pärt, får du en liste over alt hans musik og under Spiegel am Spiegel er samlet genveje til alle de albums med udgaver af stykket, du kan lytte til på NML.

Der er adgang til Naxos Music Library både via app og web.

God fornøjelse.

Tryk HER for at læse mere og gå til Naxos Music Library.