Fællesskaber skaber liv i Posthuset

31.08.21
Lige om lidt, nærmere bestemt den 3. september, åbner Posthuset. I Posthuset inviterer vi til at skabe nye fællesskaber, og vi vil give gode ideer luft under vingerne. Men hvad betyder det egentligt? Det forklarer vi i denne artikel.

Flere borgere har allerede taget det første spadestik til at bruge Posthuset som ramme for nye fællesskaber. En af dem er Leon Castro Lagunas. Leon brænder for brætspil og for de fællesskaber, som opstår når der er bræt, brikker og terninger mellem spillere. Derfor har han stiftet foreningen Across-the-Board, som arrangerer brætspilscafeer i Posthuset. Ligesom os på biblioteket glæder Leon sig til, at Posthuset slår dørene op:

Det bliver helt fantastisk og næsten ikke til at fatte at det er nu det sker. Jeg har været med på rejsen i et helt år nu, og jeg har helt sommerfugle i maven 

Udtaler Leon om Posthusets åbning.

Leon er ikke den eneste borger, der starter en spændende aktivitet op i Posthuset. Når huset åbner, kommer der også til at være en kunststation, tal tysk-saloner, læringscirkler, fællesspisninger, tøjbyttemarkeder, foredrag om elcykler og meget mere. Der er vist ikke noget at sige til, at vi glæder os.

Jeg håber, at de fællesskaber, som allerede har fundet plads i Posthuset, kan inspirere til, at endnu flere borgere henvender sig

Fortæller leder af Samskabelse Karen Myhre Jensen, og fortsætter:

Posthuset har så meget potentiale til at rumme fede aktiviteter. Jeg kan selv forestille mig bordfodboldturneringer, loppemarkeder, kreacafeer og debataftener. Så det håber jeg på, at nogle borgere vil være med til.

For at fejre, at Posthuset åbner, inviterer vi til stor åbningsfest den 03. september kl. 16. Borgmesteren klipper snoren, Raske Penge er dj, der er gratis mad og kage og du kan møde nogle af dem, der bruger huset.

Se hele programmet her.

Vil du gerne starte en aktivitet op, så kontakt os her.