Du er klar – men din bog er ikke!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
18.02.19
Du sidder derhjemme og trykker ”reserver” på computeren og ræser 10 minutter senere ned på biblioteket og er klar til at hente din bog. Men bogen er ikke klar til dig. Endnu.

Hvis du er heldig, står den stadigvæk på hylden, men der er ingen garanti for, at en anden låner ikke har snuppet den. Men hvordan kan dét nu være, når du nu havde sikret dig og reserveret bogen hjemmefra?

Fra du trykker ”reserver” til du får besked om, at dit reserverede materiale er klar, er der en lang og manuel proces.

Helle for….

Først er der er en biblioteksmedarbejder, der printer dagens reservationer ud. Så er der en række medarbejdere, der går i gang med at finde materialerne rundt omkring på biblioteket, de bliver registreret og du får besked om, at din reservation er klar. Og til sidst bliver de sat på afhentningshylderne.

Derfor kan det kan godt ske, at en anden har snuppet din reserverede bog, selvom der stod, at biblioteket havde den hjemme, da du trykkede ”reserver”. Der er nemlig ingen blokeringer eller spærringer på materialet, før personalet har haft fat i det og registreret det som reserveret til dig.

Har du ikke hverken mobiltelefon eller mail anbefaler vi dig at lave en aftale med én, der har, og som kan give dig besked, når dine reservationer er klar. Vi kan nemlig ikke længere garantere, at breve når frem inden afhentningsfristen er udløbet.

Vigtigt at huske

# Hvis det er et materiale, du vil være sikker på at få med det samme, så skal du komme og hente det med samme.

# Dine reserverede materialer er ikke klar til dig, før du får en besked fra biblioteket.

# Du skal hente dit materiale senest 7 dage efter, at du har fået besked om, at det er klar til afhentning.