Det sker i Posthuset

06.07.21
Post-hva'-for-noget?

Ordet ”posthus” får dig måske til at tænke på et sted, du kan sende post fra. I gamle dage var det også rigtig nok, men ikke længere. Posthuset er i stedet Ballerups nyeste samlingssted.

Til september slår vi dørene op og inviterer indenfor. Vi fylder stueetagen med liv skabt af og sammen med Ballerups borgere. Vi lægger vægt på at skabe stærke fælleskaber og sammen med andre, kan du gøre det, du drømmer om. Posthuset er åbent for alle i Ballerup og måske møder du nogle, du ikke havde regnet med at blive venner med.

Posthuset bliver det sted, du selv er med til at skabe. Sammen med dig, gør vi dine ideer til virkelighed. Hvad enten du drømmer om at etablere en kreacafé, vil lave dine egne podcasts, prøve kræfter med at organisere en fællesspisning eller noget helt fjerde, så er Posthuset stedet, du skal søge hen til.

Posthuset bliver også stedet, hvor du deltager i fede aktiviteter. Allerede nu har andre borgere gang i at etablere brætspilscafeer og læringscirkler og biblioteket har planlagt en masse spændende foredrag i salen. Faktisk bliver der aldrig et kedeligt øjeblik i huset.

Giv din ide liv

Vi, Michael, Pil og Katrine, har vores faste gang i Posthuset og det er os, du kan tage fat i – både hvis du har en god ide og hvis du gerne vil vide mere.

Vores vigtigste formål er, at give dig de rette værktøjer til den aktivitet du ønsker at sætte i gang. Uanset om det er en løs ide til et arrangement eller en skabelon til en færdig aktivitet, hjælper vi dig fra tanke til handling. Vi ved, hvordan du kommer i gang, hvordan du får deltagere med, hvordan økonomien hænger sammen og hvilke mennesker der vil være gode at have med i loopet. Ja kort sagt ved vi, hvordan du kommer bedst ud over rampen i mål med din aktivitet.

Kontakt os på posthuset@balk.dk  

Tags