DER ER BRUG FOR DIG!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
11.04.19
Hvordan skaber vi en bæredygtig udvikling i verden? Nu kan DU få din stemme hørt.

Vær med lørdag den 4. maj når Ballerup Bibliotek danner rammen for en folkehøring om FNs verdensmål. Det er Ballerup Kommune, CHORA 2030 og Foreningen Folkemødet der i fællesskab har planlagt høringen, der fungerer som optakt til det rigtige Folkemøde på Bornholm i juni.  

Folkehøringen går ud på at give ordet til 50 engagerede borgere i Ballerup i alderen 14-99 år, og give dem mulighed for at omsætte de 17 Verdensmål til konkrete hverdagsmål.   
Der vil blive lyttet til deltagernes bud på, hvordan de globale mål kan omsættes til konkret handling. 

Borgmester i Ballerup Kommune, Jesper Würtzen, ser frem til, at kommunen kan være med til at udvikle FN’s 17 Verdensmål på lokalt niveau:
 
"Politikerne i Ballerup Kommune har allerede for et par år siden besluttet at integrere en række af FN’s Verdensmål i kommunens grønne omstilling og fremtidige udvikling. Det drejer sig fx om sundhed og trivsel, kvalitetsuddannelse, grøn omstilling, bæredygtig energi og byudvikling samt klimaindsats. Jeg er glad for, at Ballerup nu får mulighed for at være med til at sætte yderligere fokus på FN’s Verdensmål for en bæredygtig fremtid for os alle", siger borgmester Jesper Würtzen. 

Læs mere om dagen og tilmeld dig her: 

https://bib.ballerup.dk/arrangementer/faelles-aktivitet/folkehoering-om-fns-verdensmaal