Plakat fra Sundhedsstyrelsen om brug af mundbind

Besøg biblioteket i trygge rammer

18.11.20
Om mundbind, arrangementer og lån af lokaler

Husk mundbind

Fra torsdag den 29. oktober skal alle bære mundbind på biblioteket, i butikker og andre indendørs steder med offentlig adgang. Mundbindet skal bæres, når man går rundt på biblioteket, men kan tages af, når man sætter sig fx for at læse eller deltage i workshop eller foredrag. Altså helt samme regler som vi allerede kender det fra restauranter og cafeer.
Husk derfor dit mundbind. Børn under 12 år behøver ikke bruge mundbind.

Du kan trygt komme til vores arrangementer

Fredag den 23 oktober meldte regeringen nye restriktioner ud for at begrænse coronasmitte i vores samfund.

Det nye loft for forsamlinger på 10 personer har ikke indflydelse på bibliotekets arrangementer. Vi må nemlig stadig gerne samles til kulturarrangementer med op til 500 personer, så længe publikum sidder ned, har ansigtet i samme retning og holder afstand med 1 meter fra næsetip til næsetip. Præcis som du kender det fra biografen, og som vi har gjort i den seneste tid.
Vi har været ude med målebåndet og målt omhyggeligt op, og vi har besluttet, at vi ikke har arrangementer for over 50 personer. 

Hvis der kommer nye restriktioner, som betyder, at vi mod forventning ikke kan gennemføre planlagte arrangementer, vil alle publikummer blive kontaktet, og evt. billetpris vil blive returneret.

Max 10 personer samlet

Forsamlingsforbuddet er blevet ændret, så det ikke er tilladt at samles flere end 10 personer. Dette gælder foreløbig frem til den til 22. november. 
Det nye forsamlingsloft på 10 personer berører alle vores mødelokaler i Ballerup, Skovlunde og Måløv. 
Husk at der stadig skal være minimum 1 meter fra næsetip til næsetip, og mundbind må først tages af, når man sidder på sin plads.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan bruge vores mødelokaler, er du velkommen til at sende en mail til enten Lotte på lha@balk.dk eller Lone på lol@balk.dk. Regn med at vi svarer inden for to hverdage.

NB! Foredrag og kulturarrangementer er ikke omfattet af forsamlingsloftet på 10 personer. Læs mere om vores arrangementer ovenfor.

Vi følger nøje alle sundhedsmyndighedernes forholdsregler og anbefalinger og tilpasser løbende vores arrangementer og tilbud efter de aktuelle retningslinjer. Læs mere her om vores corona-forholdsregler.

Vi glæder os til at se dig på biblioteket eller i kulturhuset til en helt igennem tryg oplevelse. 

Tags