coronavirus

Ballerup Bibliotek, Kulturhus Måløv og Skovlunde Kulturhus er midlertidigt lukket foreløbigt frem til 18. maj

12.03.20
Læs her hvad det betyder for dig

Regeringen i Danmark har besluttet, at alle kulturinstitutioner, herunder bibliotekerne, lukkes midlertidigt pga. corona-epidemien.
Ballerup Bibliotek, Kulturhus Måløv og Skovlunde Kulturhus er derfor helt lukket for publikum foreløbig frem til 18. maj. Det gælder både for betjening og selvbetjening.
Vi beklager alle de gener, dette medfører. Vi glæder os til at se jer igen, når vi er igennem alt dette. Pas på hinanden.

Læs mere her om vores "Biblioteket to-go"-tilbud, som åbner 11. maj kl. 10.

Arrangementer
•    Alle arrangementer i vores tre huse er aflyst foreløbig indtil midten af maj måned Hvis du har købt billetter på nettet gennem vores billetsystem Place2book, bliver dine billetter automatisk refunderet
•    Har du købt billetter i ekspeditionen på biblioteket, kan du henvende dig i den betjente åbningstid, når vi åbner igen.
•    Følg med her vores hjemmeside for mere information om evt. nye datoer for aflyste arrangementer.

Aflevering af bøger // gebyrer // reservationer mv.
•    Læs mere om aflevering, afhentning og reservering af bøger her

Brug det digitale bibliotek i lukkeperioden:
•    Brug biblioteket hjemmefra. Du kan fortsat bruge e-reolen og hente e-bøger og lydbøger til din mobiltelefon eller tablet. Hver låner kan låne 4 lydbøger og 4 e-bøger pr. måned. Udover det kan I finde masser af  "blå titler" på både eReolen og eReolen Go. De "blå titler" kan lånes helt uden begrænsning - og der er meget at vælge imellem. Her finder I let de "blå titler" på eReolen Go.  eReolen har lavet en forklaring til farvekoderne - se den her.
•    På Filmstriben kan du finde masser af film og anden underholdning til børn og voksne
•    Vi har også masser af andre digitale tilbud. Vi har både aviser, tidsskrifter, artikler ud over bøger og film. Find det på vores hjemmeside, hvor vi løbende giver gode anbefalinger

Bookning af lokaler
Bookning af lokaler er helt aflyst foreløbig frem 18. maj

Spørg os
Mangler du inspiration til en god bog? Driller teknikken, når du vil på eReolen? Skal du aflevere opgave, men mangler den helt rigtige artikel? Er du i tvivl om dine reservationer?
Vi hjælper dig ved telefonerne.
Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 10 og 16 på vores hovednummer 4477 3333.

Vi glæder os til at høre fra dig og er klar til at hjælpe med vejledning, litteratursøgning og gode anbefalinger. 

Du er som altid også velkommen til at sende en mail til ballerup-bibliotek@balk.dk.

Læs mere her om "Biblioteket to-go", og hvordan du kan ringe, maile eller holde videomøder med os fra mandag den 11. maj kl. 10.
 

Lige så snart vi får nyt om genåbning af vores huse, giver vi besked. Følg med på her på hjemmesiden, hvor vi hele tiden opdaterer med information og inspiration.

Indtil da er der heldigvis masser af mulighed for at finde adspredelse eller underholdning, finde læsestof, se film eller nyde koncertoplevelser. Vi har masser af inspiration her på vores hjemmeside, på Facebook og nu også på Instagram.
Vi glæder os til forhåbentlig snart at se jer alle igen, så vores bibliotek og kulturhuse kan blive fyldt med liv og lånere. 

 ---

Indtil videre holder Ballerup Bibliotekerne lukket frem til 18. maj. Følg med på denne side, som løbende bliver opdateret.

Opdateret 12. maj kl. 13:00

---

Beskyt dig selv og andre mod coronavirus/COVID-19
Her er 5 gode råd for at beskytte sig selv og andre mod smitte:
1.    Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
2.    Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
3.    Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
4.    Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
5.    Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn
Kilde: sst.dk
Vi anbefaler at holde dig opdateret på Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/C...