Et to-delt billede, hvor en bruger af Makerspace viser en tegning, som også er på hans trøje. Brugeren har solbriller på og står udenfor,

Sommer med Makerspace: Elsk dit tøj lidt mere

25.06.20
Elsk og brug dit tøj mere med Makerspace

Makerspace på Ballerup Bibliotek sætter fokus på tøj og tøjforbrug og hvordan vi selv kan gøre noget, for at lave ændringer.

I uge 27 og 30 giver vi alt den kærlighed til vores tøj, som det fortjener - særligt det tøj, der trænger til en opfriskning. Nogle gange er det bare en lille ændring eller reparation, der skal til, så vi bruger vores tøj lidt længere tid. Og er stoffet helt slidt, har vi også idéer til hvordan det alligevel kan få nyt liv.

Instagram
Vi har også brug for jeres hjælp til at lave en stor plakat med idéer til, hvad man kan gøre med sit tøj. Derfor inveterer vi jer alle til at sende os billeder af tøj, som I har ændret, så det kan bliver brugt længere eller i det hele taget bare brugt! Følg os på Instagram for at se mere og være med.

Online workshop i vinyl-tryk på Whereby:
​​​​​​​ballerup.whereby.com/makerspace

Onsdag d. 1. juli: Fra tegning til t-shirt
Onsdag d. 22. juli: Fra tegning til t-shirt

Alle workshops foregår hjemmefra via Whereby, som du besøger via et tilsendt link.
Bemærk at workshopsene har begrænset antal pladser, så der skal reserveres billet her på hjemmesiden via linkene ovenfor.

Spørgetime på Whereby
Torsdag d. 2. juli kl. 10-12
Torsdag d. 23. juli kl. 10-12