KajLab – 7-årige Kaj udstiller

KajLab – 7-årige Kaj udstiller

01.10.18
Kom og oplev den første soloudstilling af 7-årige tegner, skulptør, dukkemager og tryllekunstner Kaj. Et stille og mørkt univers med sorthvide tegninger – inspireret af uhyggelige videospil og stopmotion-film.

Kaj siger selv om sin udstilling:
”Jeg er mest inspireret af film, jeg ser på min iPad, f.eks. stopmotion og animationsfilm. Når jeg ser dem, får jeg lyst til at tegne. Når jeg spiller computerspil, får jeg også lyst til at tegne. Jeg er mest inspireret af spil som Roblox og af gyserspil, især Baldies Basics and Education and Learning, som foregår på en uhyggelig skole. Nogle gange, når jeg spiller Roblox, får jeg også lyst til at modellere,” fortæller Kaj.

Kaj har sit eget logo, som han har lavet ud fra sine initialer: KajLab. Det logo går igen på mange af hans ting.

Kaj tegner mest med en tynd streg, for han synes, at en tyk streg er lidt for sød og ”tegnefilmsagtig”. Hans yndlingseffekt er de flotte skyggeeffekter, der opstår, når en outliner er lige ved at være brugt op. Kaj tegner ofte med blyant først og outliner bagefter med en tynd sort tusch. Nogle tegninger er dog også tegnet direkte med outliner.
 

”Mine ting er mest uhyggelige og sørgelige”, fortæller Kaj. ”Fordi jeg godt kan lide den stil, hvor det er uhyggeligt. ”

 

Udstillingen findes i Forrummet til Makerspace - ud mod banegårdspladsen. Og kan ses hele oktober måned.