Jule(brætspils)hygge

Af Anonym (ikke efterprøvet)
16.12.19
Julen nærmer sig, og det betyder hygge, lyskæder og tid med familien. Men er du, ligesom jeg, i tvivl om, hvad al den hyggetid skal bruges på? Så kommer der her et par forslag til spil, du kan spille med vennerne og familien. God fornøjelse!

A la carte

Familiespil om mesterkokke, der konkurrerer om at blive den bedste kok. Undervejs får man mulighed for at stjæle hinandens retter, krydre sine egne retter til perfektion og at varme maden op. Kan du blive den bedste kok?

 

Settlers of Catan

Selvom Settlers efterhånden er ved at være et ældre spil, så holder det stadig og er bestemt en gennemspilning værd. Det er et strategispil, hvor det handler om at få bygget nye byer og veje, købt riddere og meget mere - og gerne hurtigere end de andre!

 

Once upon a time

Er du god til at finde på historier? Så er Once upon a time lige noget for dig. Her skal spillerne på skift fortælle en historie ud fra de kort, de har fået på hånden. Den, der først har fortalt hele sin historie og derfor ikke har flere kort, har vundet. Men pas på! De andre spillere kan nemlig afbryde dig og overtage din historie.

 

Tokyo Highway

Tokyo Highway er et spil, hvor det gælder om at have en rolig hånd og bevare overblikket. Du skal nemlig bygge din motorvej med søjler og veje. Hvis du bygger en vej, der krydser en anden spillers vej, må du placere en af dine biler på din vej. Den spiller, der mest effektivt bygger sin motorvej og får placeret sine biler først, vinder spillet.

 

Monopoly: Cheaters Edition

Alle kender det klassiske spil, hvor du skal opkøbe grunde og bygge huse. Men kender du også Cheaters Edition. Her gælder det om at snyde så meget som muligt uden at blive opdaget selvfølgelig. Den, der er bedst til at snyde og derved har flest penge i slutningen af spillet, vinder. Kan du afsløre dine medspillere i at snyde uden selv at blive opdaget?

Tags
Materialer