Hvad skal du spille i påskeferien?

Af Anonym (ikke efterprøvet)
08.04.19
Mangler du også inspiration til hvilke spil du og familien skal spille sammen i ferie? Så fortvivl ikke! Her kommer 5 bud på gode spil til jer som I kan spille sammen og som er sjove for både voksne og børn.

Magic Maze:
Kan I samarbejde uden at sige noget? Kan I få stjålet det I skal bruge inden alarmen går? Magic Maze er et rigtig sjovt samarbejdsspil for hele familien hvor det gælder om at bevare overblikket og holde øje med hvad de andre gør. Spillet har desuden vundet prisen som årets familiespil i 2018. 

Kingdominion:
Byg det mest fantastiske kongerige! Du er en herremand, der søger efter nye lande til dit rige. Du skal udforske alle landene, hvedemarkerne, søerne og bjergene for at finde de bedste områder. Men vær forsigtig, for andre herremænd leder også efter disse områder. Kan du få den største magt og det største rige? Kingdominion vandt prisen som årets familiespil i 2017. 

Once upon a time:
Er du god til at finde på historier? Så er Once upon a time lige noget for dig. Her skal familien på skift fortælle en historie ud fra de kort de har fået på hånden. Den der først har fortalt hele deres historie og derfor ikke har flere kort, har vundet. Men pas på! De andre spillere kan nemlig afbryde dig og overtage din historie. 

Cash’n’guns:
Gangsterne har begået århundredets røveri, men nu kommer det svære! Hvordan deler man lige byttet? Bluff dig frem til succes i dette festlige kortspil. I et forladt varehus sidder banden og skal til at dele rovet efter røveriet. Men hvordan gør man det bedst når man ikke stoler på hinanden? For der er jo ingen som skal have mere end dig! Det kan kun ende på én måde: Med kuglerne flyvende om ørerne, og så er det den rigeste overlevende der vinder! 

Space Cadets:
I dette spil skal I sammen styre et rumskib. Hver spiller får deres egen unikke rolle med unikke opgaver: en er pilot og skal navigere skibet, en er maskinmester og skal sørge for skibet har energi etc. Kan I finde ud af at arbejde sammen og overleve i det ydre rum?

Husk også vores brætspilscafe lørdag den 4. maj. Du kan læse mere om den her:

https://bib.ballerup.dk/arrangementer/faelles-aktivitet/braetspilsklub-i-ballerup

Materialer