VI STREAMER: Lone Frank og Puk Qvortrup

05.05.21
Se eller gense de to forfattere tale om kærlighedens væsen

Hvad er kærlighed?

Spørgsmålet ramte Lone Frank hårdt, da hun pludselig mistede kærligheden. Hendes kæreste døde, familien var borte, og vennerne var ikke så tætte, som hun havde troet. Det gik op for hende, at hun havde taget kærligheden for givet og forstået for lidt af dens væsen. I sin nye bog ”Størst af alt” kortlægger Lone Frank kærlighedens natur ved at sammenstykke brikker fra naturvidenskaben, psykologien og kulturforskningen.

Puk Qvortrup er forfatter til den anmelderroste og selvbiografiske roman ”Ind i en stjerne”. Det er en gribende og hudløs roman om at miste sin elskede og miste det lykkelige familieliv som højgravid og mor til en 2-årig – og om at komme videre igennem det helvede, der opstod, da hendes mand faldt om til et halvmarathon. Puk Qvortrup formår at lede læseren igennem en sorg så dyb og ærlig og alligevel efterlade os med et håb.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Ballerup Bibliotekerne og fem andre danske folkebiblioteker under titlen "Oplevelser og viden med bibliotekerne".

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen

Materialer