Susan anbefaler podcasts til læseheste

06.09.18
Lyt dig frem til din næste store læseoplevelse

Er du nysgerrig på at komme bagom forfatteren af den bog, du lige har læst? Så kan du være heldig, at den søde Anne Glad har talt med netop din yndlingsforfatter i podcast-serien ”Bogselskabet”. Anne Glad har, over en kop kaffe, mødt en række kendte og aktuelle forfattere i løbet af dette forår, og det er blevet til mange hyggelige og kloge samtaler. Du kan f.eks. møde Leonora Christina Skov, Vita Andersen og Christian Mørk i første sæson, som kan hentes via dr.dk/radio og via DRs radioapp og iTunes. Som en bonus får du andre læseres boganbefalinger serveret, foruden den aktuelle forfatters.

Er du til god, gedigen jazz og ditto litteratur, vil du garanteret finde ”Jazz & Bøger” interessant. Værten er Christina Englund, der selv er jazzelsker og forfatter, og sammen med en perlerække af danske forfattere, så som Jesper Stein, Hanne Vibeke Holst og Søren Ulrik Thomsen, dykker hun ned i forfatterens bøger, og hører mere om deres kærlighed til jazz. Samtalerne er selvfølgelig krydret med forfatterens yndlings jazznumre. Du finder også disse podcasts via dr.dk/radio og via DRs radioapp og iTunes.

Har du aldrig fået læst Madame Bovary eller Den Store Gatsby, så kan du skyde genvej. Du kan lytte til disse bøger og mange flere romanklassikerne på ”Klassikere genfortalt”. Her inviterer en række danske forfattere indenfor i deres yndlingsromaner, så du behøver ikke gøre andet end at læne dig tilbage, folde ørerne ud og nyde en god historie. Du finder også disse podcasts via dr.dk/radio og via DRs radioapp og iTunes.

Rigtig god fornøjelse!

 

Tags