Skandaler, sejre, nederlag - og ikke mindst fodbold

Siden midten af nullerne har millioner af danskere haft en holdning til Nicklas Bendtner. Selv har han i reglen valgt at tie - indtil nu. Nu er han endelig klar til at fortælle sin historie. Råt for usødet, uden at skåne nogen som helst. Allermindst sig selv.

Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjernestunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling.

I den nye selvbiografi Nicklas Bendtner – begge sider, fortæller Nicklas Bendtner med en bemærkelsesværdig ærlighed om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste. Om hvad penge kan gøre ved folk. Om at være så talentfuld, at man mister jordforbindelsen. Om mirakuløst at overleve en motorvejsulykke, som alligevel skulle få skæbnesvangre konsekvenser. Om balladen i medierne og skandalerne i nattelivet.

Bogen er skrevet i et nært samarbejde med journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen. De to har over en årrække bygget en usædvanlig fortrolighed op.

Den 28. januar kan du på Ballerup Bibliotek hører Rune Skyum-Nielsen fortælle om den hudløst ærlige og suverænt mest solgte biografi i 2019. Køb din billet HER

Materialer