stjernehimmel

Nye bøger med masser af stjerner

De bedst anmeldte bøger lige nu

”Enden på tragedien” af Svend Åge Madsen

Jonatan Tidebon har svært ved at få gjort sit speciale færdigt. I stedet drømmer han om at blive forfatter, men mangler evnerne. Dette ændrer sig, da han bliver præsenteret for stoffet metamorfoin, som giver ham mulighed for at trænge ind i andre menneskers sind og bruge deres erindringer til sine historier.

”Fletværksromanen ' Enden på tragedie' er en djævelsk veloplagt og morsom tour de force.” 5/6 hjerter – Politiken. Reservér bogen her.

 

”Miss Island” af Auður Ava Ólafsdóttir

Den unge kvinde Hekla rejser til Reykjavik for at udleve sin drøm om at blive forfatter. Men i 1963 er forfatter noget, kun mænd kan blive. Hun bliver i stedet tilbudt at stille op i en skønhedskonkurrence.

”Overdådig roman om kampen for at blive digter, når man er kvinde” 6/6 stjerner – Jyllands-Posten. Reservér bogen her.

 

”Døden på stranden” af Ann Cleeves

Politimanden Matthew Venn konfronteres med sin egen fortid i en religiøs sekt, da han skal løse gåden om en knivdræbt mand på stranden ved Devons kyst. Det lille lokalsamfund gemmer på flere hemmeligheder, end han aner.

”Ann Cleeves vil ikke skuffe sine fans med sin nye serie fra Devon i Sydengland.” 4/6 hjerter – Politiken. Reservér bogen her.

 

”Tugtens lykkelige år” af Fleur Jaeggy

Hun ser tilbage på et af de mange år, hun tilbragte på kostskoler, det år hun mødte den perfekte Frédérique. Hun er opdraget til at give afkald på gode ting, og hendes bevidsthed er jaget af de gravnicher, som har taget bolig der.

”Fantastisk forelskelse på schweizisk kostskole”. 6/6 hjerter – Politiken. Reservér bogen her.

 

”En helt normal familie” af Mattias Edvardsson

Krimi. I Lund bliver den 19-årige Stella Sandell anklaget for at have stukket sin kæreste ihjel. Hun er enebarn og datter af præsten Adam og forsvarsadvokaten Ulrika. Hvad skete der den skæbnesvangre aften, og hvem bærer skylden?

” Fremragende som krimi af den retssalstype, der måske er på vej til at vinde indpas også i Norden.” 5/6 stjerner – Jyllands-Posten. Reservér bogen her.

 

”Det andet navn - bind 1” af Jon Fosse

Historien om Asle, som er kunstmaler, enkemand og bosiddende i Dylgia. En fortælling om hvad kunst er, om Gud, venskab og om tiden som går. Om døden, men også om hvad det vil sige at være i live.

"Jon Fosse rammer lige dér, hvor mange har ondt i nutiden." 5/6 stjerner – Berlingske Tidende. Reservér bogen her.

Tags
Materialer