Nye bøger med masser af stjerner

Hvad nu, hvis du vil være HELT sikker på, at bogen er god?

Jamen - så kan vi hjælpe! Vi har samlet en lille håndfuld bøger, der har fået rigtig gode anmeldelser: 

Niels Erling: Til min far

Niels' far har kræft og er i terminalfasen. Familien er samlet omkring ham og tager over nogle måneder langsomt afsked med den mand, der forsvinder for øjnene af dem. For læsere af stærk og rørende litteratur om at være pårørende til et døende menneske.

"(...) Helt ærlige Niels Erling skriver i "Til min far" i slowmotion om sin fars terminale fase. Han gør det så enkelt, at det gør ondt."

- Information

 

Katrine Grünfeld: Værelse samlet af kvinder

En 50-årig kvinde forlader sin mand, flytter ind hos sin veninde og forsøger senere at skabe en ny tilværelse for sig selv og sine teenagebørn i et nyt hjem. Kvindeportræt til læsere af ny, dansk eksperimenterende litteratur,


"Katrine Grünfeld skildrer i "Værelse samlet af kvinder" kvinden i opbrud så mesterligt, at det kan gøre fysisk ondt på læseren."

- Berlingske

 

Alex Schulman: Overleverne

Hvad var det, der skete den skelsættende sommer oppe ved ødegården, som fik en familie til at gå itu? Smuk roman om omsorgssvigt, tragedie og sorg. For alle, der sætter pris på en stærk læseoplevelse, som giver stof til eftertanke,

"Der findes et hav af socialrealistiske romaner om dysfunktionelle familier, og der er virkeligt mange gode imellem, men ”Overleverne” løfter sig højt, højt op over det meste."

- Jyllands-Posten

 

Materialer