Lækre juleopskrifter og gode idéer til julepynt

Til jul glitrer magasinhylderne med skønne, inspirerende julemagasiner. Men du behøver ikke at bruge en formue på dem.

Du kan nemlig finde en gaveregn af indbydende magasiner, der netop i denne tid bugner af varm julehygge. Og de kan downloades direkte til din tablet, så du behøver ikke engang at forlade sofaen.
Det kunne for eksempel være:


Jul på britisk manér
I magasinet 25 beautiful homes kan du i juleudgaven få inspiration fra den engelske juletradition.

Julemad fra over there
Det amerikanske magasin Allrecipes er et mekka for madelskere, med et hav af opskrifter, og i dette julenummer er der særlig fokus på den søde tid. F.eks. får du serveret en række fantasifulde småkageopskrifter, der med garanti vil imponere. 

Glutenfri jul
Er du gultenallergiker, eller vil du bare gerne undgå gluten i din mad, er Gluten-Free Living et godt sted at lede efter spændende nye opskrifter. Og magasinet skuffer ikke her i juletiden - deres julenummer er spækket med glutenfri juleopskrifter.  

DIY-jul
Leder du efter idéer til lav-selv-julepynt, eller måske til selv at lave julegaver til dine kære, så er Mollie Makes et glimrende sted at finde inspiration.

Cloth, Paper, Scissors er også et spændende magasin, for dig der er vild med at arbejde med tekstil og papir, og her er også nogle særligt julede idéer at hente.


Alle bladene er tilgængelige via vores hjemmeside, og dette er blot et lille udpluk af hvad du kan finde af spændende blade til download og læsning på tablet, smartphone eller PC.
Glædelig jul, og god læselyst!

Læs mere her om hvordan du downloader dem via app her 

 

Oprindeligt skrevet af Hillerød Bibliotekerne

Tags
Materialer