Guide til corona juledage

Vi guider dig til en juleferie med ro i krop og sjæl

Red din seng
Dét kan ifølge bogen Make your bed både højne din livskvalitet og måske forandre hele verden. Det må siges at være to fluer med et smæk.

Stræk ud
Når du har redt din seng og skal i gang med julehyggen i sofaen efter flere uger eller måneders hjemmearbejde, så husk at stræk ud. Ha det bedre fra morgenstunden giver dig øvelser til en glad krop.

Find ro
Skal du holde jul alene, så find din indre rolige eneboer frem med Kunsten at leve alene. Er du mere den intellektuelle type, så er Tænkepause bogen Ro, nok noget for dig. Den er også meget kort, så du hurtigt kan blive rolig og gå videre til næste punkt på dagsordenen.

Få en hobby
Nu hvor du har brugt hele foråret på at bage med surdej, så har du nok brug for noget nyt at kaste dig over. Mange gik i gang med at strikke, men måske har du allerede opdaget, at broderi er vinterens nye surdej. Lær hvordan med bogen Broderi - for kreative brodøser.

Gå en tur
Der er mange ting vi ikke må i øjeblikket, men at gå er heldigvis ikke en af dem, så afsted med dig! Det er godt for både krop og sind med frisk luft og Gå-bogen går med dig hele vejen.

Læs en bog
Nu har du allerede læst ret mange bøger i dag, men denne her er ren fornøjelse! Uden mandat er en virkelig skildring, der føles som en roman, om Henrik Kauffmann der er en af de mest betydningsfulde og eventyrlige skikkelser i dansk diplomati – og en af de mest mystiske. Han handlede bag om den danske regering og fik derved stor indflydelse på Danmark på nutidens verdenskort.

Sov godt
Nu skal du sove og du skal sove godt! Bogen Sov godt giver dig konkrete tips til, hvordan du kan få en bedre nat med lige præcis dit søvnbehov. Hvis du synes den er kedelig, så kan du jo falde i søvn til den.
Husk at redde din seng, når du står op igen!

Tags
Materialer