bogmesse
bogmesse

Forfattermøder, spændende bognyheder og masser af bogelskere

14.11.19
Det glæder vi os til på Bogforum

På Ballerup Bibliotekerne glæder vi os helt vildt til Bogforum i weekenden! Vi giver dig her en række anbefalinger til nogle af de spændende arrangementer, du kan opleve på årets Bogforum.

Skønlitteratur

Fredag kl 11.00: De velskrivende danske forfattere Merete Pryds Helle og Kristian Bang Foss optræder her i en live radiooptagelse af DR P1’s program ”Klog på sprog” i selskab med værten Adrian Hughes.
Lørdag kl 14.00: Mellemøstens mest læste forfatter, den internationalt anerkendte egypter Alaa Al-Aswany optræder her i samtale med Bjørn Bredal. De taler om Al-Aswanys nye bog, der bl.a. handler om Det Arabiske Forår. (NB: arrangementet er på engelsk)
Søndag kl 12.20: Mød krimiforfatterne Thomas Rydahl og A.J. Kazinski i samtale med journalisten Anna-Sophia Hermansen om deres krimi Mordet på en havfrue. 

Faglitteratur

Fredag kl 15.30: Den prisbelønnede norske journalist Erika Fatland i samtale med Leif Davidsen om hendes bog Grænsen, der handler om det problemfyldte grænseland mellem Rusland og dets mange naboer.
Lørdag kl 11.20: De to skarpe videnskabsformidlere, astronom Anja C. Andersen og hjerneforsker Peter Lund Madsen taler om Andersens nyeste bog, der handler om månen. 
Søndag kl 16.00: Historiker Jes Fabricius Møller i samtale med Bo Lidegaard om Grundtvigs betydning for det danske åndsliv – et tema, der også er centrum i Fabricius Møllers bog, som er udkommet for nyligt.

Børnelitteratur

Bogforum er ikke kun de voksnes legeplads, faktisk bugner weekenden af spændende arrangementer for børn. Tag fx ungerne i hånden og mød Ballerup Bibliotekernes helt egen Læsepatrulje, som består af seje børn, der udforsker bøgernes verden. De glæder sig til weekenden, og her kan I se nogle af deres yndlingsforfattere (fra ca. 8 år):
Fredag kl. 15.30 Nicole Boyle Rødtness og Bjarke Schødt Larsen taler om zombier på Børnescenen. 
Lørdag kl. 11.00 Anders Matthesen på Børnescenen – det handler selvfølgelig om Ternet Ninja.
Søndag kl. 15.00 Don Rosa, den übercoole, legendariske andetegner fortæller om sit liv i Andeby (for tweens og teenagerne, der forstår engelsk).

Herudover kan du komme og møde os på Danmarks bibliotekers stand – vi er der hele weekenden og glæder os til at se dig! Se Bogforums fulde program her
 

Find de spændende bøger her.

Tags
Materialer