Forestil dig et København affolket, ødelagt og overgroet af planter

04.01.23
En klimakatastrofe af hidtil usete dimensioner har ramt København. En overvældende smuk fortælling om et København der er lagt i ruiner

Vi har gjort os umage og indkøbt nogle af de bedst anmeldte tegnerserier og graphic novels til jer! 

En af de helt store iblandt mængden er: 'Efter København' af Christian Skovgaard

En overdådig fortælling om et København der er hærget af en klimakatastrofe, og som er lagt ned i ruiner. En dystopisk skildring af en fremtidig civillisationskatastrofe, med et twist af en kærlighedserklæring til København og byens arkitektur. Tegningerne suger øjnene til sig med dets smukke kompositioner der er kunstværker i sig selv. At læse Efter København er, at være i en konstant splittelse mellem lysten til at læse videre eller skære siderne ud, og hænge dem op som kunstværker. Se de smukke illustrationer herunder:

 

 

Første halvdel af historien beskriver en omfattende klimakatastrofe der har ødelagt civillisationen i Danmark. Det er en såkaldt pestsky, der spredes af en vind der har sin egen vilje. Anden halvdel af historien handler om en kvinde og en mand, der tager på en farlig mission. Kvinden er som i Adam og Eva fortællingen, noget mere fremme i skoene end manden. Hun drager afsted for at se, hvordan København ser ud, mens manden bliver udenfor byen. Af bekymring fortryder han, og drager afsted efter at redde hende. 

 

 

Fortællingen indeholder ikke megen tekst, og læseren er derfor med til at skabe mening og indhold igennem sin læsning. En skærmmende, nutidig og relevant bog der er mesterligt fortalt gennem den grafiske skønhed. 

Vær den første til at reservere bogen herunder! 

 

 

Materialer