Fire fantastiske fagbøger

29.04.23
Massevis af lækre nye fagbøger er blandt forårets Bibliotekets Udvalgte.

Bibliotekets Udvalgte indeholder nogle af de bedste og mest relevante læseoplevelser, der tilfredsstiller enhver smag. Det er bøger, vi har købt ekstra mange eksemplarer af, så du altid er sikker på at kunne låne en fantastisk bog, når du besøger biblioteket. 

Fire udvalgte fagbøger stikker ud, og de er mere end blot selvhjælpsbøger. Disse bøger er designet til at kortlægge måden, vi opfatter, anskuer, lever og agerer i verden. Forfatterne ønsker at åbne vores øjne og give os en lille "aha"-oplevelse.
 

Lær om manderollen.
Mandsforræder af Sebastian Lynggaard er en sjov og underfundig læseoplevelse. Bogen fokuserer specifikt på manderollen og undersøger, hvorfor mænd reagerer voldsomt og personligt i forskellige situationer og aldre gennem livet. Samtidig er bogen en lille gennemgang af Sebastians liv fra knægt til voksen mand.

Lær at forstå din digitale adfærd.
Hov - et egern! af Anders Colding-Jørgensen er en bog, der undersøger den adfærd, der gør, at vi mennesker forholdsvis tit tjekker vores mobiltelefoner uden egentlig at kunne forklare hvorfor. Bogen giver gode råd til, hvordan man kan ændre denne adfærd.

Lær at være ligeglad med ting, der ikke betyder noget.
Hvis du vil lære at være mere ligeglad med ting, der ikke betyder noget, så er Kunsten at være fucking ligeglad af Mark Manson en sjov og letlæselig bog, der vil give dig et nyt syn på livet. Manson tager fat på nogle af de største udfordringer i livet med en ærlig og humoristisk tone.

Lær at få et nyt syn på verden.
Hans Roslings Factfulness er en sjov og tankevækkende bog, der vil lære dig at se verden på en mere positiv og realistisk måde. Rosling bruger humor og enkle eksempler til at forklare, hvorfor vi ofte misforstår verden og hvorfor vi skal lære at se tingene fra forskellige perspektiver.
 

Så hvis du er på udkig efter en god fagbog, kan Bibliotekets Udvalgte være et godt sted at starte. Her er der masser af spændende og relevante læseoplevelser at finde, uanset om du er interesseret i psykologi, samfund, sundhed eller noget helt fjerde. Husk at disse bøger ikke kan reserveres, så du må en tur på biblioteket for at se de udvalgte. 

God læselyst.

Materialer