Fantastiske fede fagbøger

11.11.22
I dag fejrer vi Fagbogens Dag!

Måske tænker du, at fagbøger da ikke er noget for mig - men faktisk er fagbøger ofte blandt nogle af de mest populære titler på biblioteket. 

Fagbøger kan være mange ting. Og måske synes du at titler som 146 fortællinger fra frimærkernes verden, At sejle under vandet: udviklingen af de første ubåde eller Magtens kartografi: Foucault og Bourdieu, lyder lige lovlig specialiserede, men husk at fagbøger dækker bredt, og at der helt sikker også er en lige for dig.  

En fagbog er f.eks. også biografier såsom Hvor taler du flot dansk! af Abdel Aziz Mahmoud. Eller de populære Stå fast og Giv glip af Svend Brinkmann og Papmaché-reglen af Hella Joof.
Ja, eller den flotte Strik af Lærke Bagger. Og ikke mindst den fantastiske Kvinde kend din historie af Gry Jexen.

Så i virkeligheden er det måske ikke så vigtigt, om det er en fagbog eller en skønlitterær bog - en bog er jo en bog - og hvis du synes, den er god, relevant og interessant for dig, så kan alt andet være jo være ligegyldigt. 

Kom forbi på 2. sal i Ballerup hvor vi har lavet en lille udstilling med nogle af de allermest anbefalede og populære fagbøger.

Og tag også et kig på Bibliotekets Udvalgte, hvor der igen i år er en masse fremragende og spændende fagbøger blandt stakkene.
Læs mere om Bibliotekets Udvalgte fagbøger i artiklen: Alle har ret til en fed fagbog og find inspiration til din næste fagbogslæseoplevelse. 

Stort tillykke til fagbogen og god læselyst!

Materialer