Bogforum 2018 – hvad skal du se?

Læs her hvad vores litteraturformidlere skal opleve og lad dig inspirere

Vi kommer ikke uden om det - Bogforum er en bogfest, som vi på biblioteket ikke vil gå glip af! Og det skal du selvfølgelig heller ikke, så her får du bibliotekets litteraturformidleres anbefalinger til årets arrangementer inden for både fag-, skøn- og børnelitteratur.

Husk også at tag forbi bibliotekernes store hjørnestand i Hal C 3 og sig hej til os!
Hver dag byder vi på spændende forfattermøder og digtoplæsning og ikke at forglemme Litteraturquizzen, hvor Adrian Hughes udfordrer forfattere, anmeldere og andre bogfolk. Du kan bl.a. møde Katrine Marie Guldager, Mette Moestrup, Sara Bouchet, Michael Vraa, Leonora Christina Skov, Kim Leine, Harald Voetmann, Lone Theils, Jesper Stein, Pia Juul og mange andre - enten i interviews, litteraturquiz eller debatter.

Vi ses!

Andreas’ anbefalinger
På årets Bogforum glæder jeg mig særligt til at høre Islands måske to største nulevende forfattere. Der er en helt særlig fortælleglæde over disse islændinge, som jeg aldrig bliver træt af. Lørdag kan man kl. 11.45 opleve Jón Kalman Stefánsson fortælle om sin nye roman Historien om Asta, og kort tid efter, kl. 13.50, kan man høre Einar Már Guðmundsson i samtale om sin ligeledes nyeste roman Pasfotos.

Camillas anbefalinger
Da jeg er børnebibliotekar her på Ballerup Bibliotek, har jeg kigget lidt på hvad der sker på børnescenen i år, og der er virkelig meget spændende. Men det som jeg især glæder mig til er søndag kl 13.30 hvor Anders Matthesen taler med Jacob Riising om Ternet Ninja, der kommer som animationsfilm. Det er en virkelig sjov bog, så glæder mig til at se den som film.
Det andet jeg glæder mig til er også om søndagen kl 14.10, hvor Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen læser højt og fortæller om Sallys far-bøgerne. Jeg er vildt med Sallys far- bøgerne så glæder mig til, at høre forfatterne selv læse højt fra dem og høre lidt om tankerne bag bøgerne.

Ninas anbefalinger
Jeg starter festen i bibliotekernes egen stand, med debatten ”Rimer faglitteratur på UNGE?” (man er vel faglitterær formidler). Om lørdagen skal jeg forbi stand C3-007 kl. 16.20 og høre Anders Lund Madsen interviewe Peter Lund Madsen om hans nye bog ”Frihedens pris”, der handler om menneskets mentale ubalancer i en moderne verden. Det er både aktuelt og spændende. Om søndagen skal jeg hen til C3-027 kl. 11.35 og hører Charles Foster fortælle om bogen ”Mit liv som dyr”. Han levede i flere måneder i bække, huler og skove som forskellige vilde dyr og det er jeg nødt til at høre ham fortælle om.

Tags
Materialer