Bøger til din historiske Pinse

I anledning af Københavns Historiske Marked

I Pinsen får du mulighed for at mærke historiens vingesus, når Københavns Historiske Marked løber af stablen lige her i Ballerup. Kom i den rette historiske stemning med bøger om vikinger eller den danske Middelalder:

"Viking" af Jeanette Varberg - kom helt tæt på vikingetiden med ekspert Jeanette Varbergs flotte bog.

"Det sidste kongerige" af Bernard Cornwell - tag med tilbage til England for mere end 1000 år siden, dengang danske vikinger huserede på de egne. Spændende romanserie fra populære Bernard Cornwell.  

"Den sorte viking" af Bergsveinn Birgisson - Myter og legender om den sorte viking Geirmund Helskind, der levede på Island i 800-tallet.

"Vikings" - DVD - Lån den populære serie om vikingen Ragnar Lodbrog og hans jagt på et andet liv her på biblioteket. 

Vikingernes ukendte verden - Alt om historie - lån det spændende magasin online.

"Magt og mennesker i Danmarks middelalder" af Kåre Johannessen - Bliv klogere på  samfundet i Danmark for mange århundreder siden. 

"Magtfulde dronninger i Middelalderen" af Torben Svendrup - Lær mere om nogle af de mest magtfulde dronninger bl.a. Thyra Danebod og Margrethe 1.

"Eske Litle" af Martin Jensen - Er du til historie og krimi, så skal du låne denne krimi, der finder sted i 1330'ernes Danmark, med hjem.

"Rigets frue - Margrethe 1" af Maria Helleberg - Få historien om en af Danmarks mest fascinerende kvindeskikkelser fortalt af evigt populære Maria Helleberg. 

God tur tilbage i tiden denne weekend!

Foto: khm

Tags
Materialer