Bestil en ønskepose

12.01.21
Timevis af hyggelig underholdning

Kunne du tænke dig at få hjælp til ny inspiration til læsestof? Og kunne du tænke dig at blive overrasket? Så bestil en Ønskepose og få timevis af spændende guf til hjernen – nemt og ganske gratis.

Ønskeposer er vores valg til dig ud fra dine ønsker.
Hvis du ønsker bestemte titler eller materialer, skal du reservere dem på hjemmesiden eller i appen, som du plejer. Det vil sige, at du søger titlen frem og trykker på '"reserver".

Du udfylder blot bestillingsformularen her på siden, og så ”skræddersyr” vi en ønskepose med bøger, blade og måske film eller spil til lige præcis dig og din familie ud fra de interesser og ønsker, I har.
Hvis du eller I ønsker bøger, der minder om noget, I har læst tidligere, så nævn dem gerne - det gør det nemmere for os at finde det helt rigtige.

Du kan bestille din ønskepose nu – minimum 3 hverdage før du skal bruge den. Du får besked på mail, når posen er klar til afhentning.

Vi sletter alle dine data, når vi ikke har brug for dem længere.

  • Udfyld skabelonen herunder, så pakker vi en Ønskepose til dig/jer.
  • Husk at alle felter skal udfyldes. 
  • Skriv hvor du gerne vil hente den: Ballerup, Skovlunde eller Måløv.
     

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.