Bedst anmeldte forårsbøger!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
26.02.21
Vejret bliver bedre, verden åbner langsomt op - håbet lever! Lad os fejre det med en god stabel af de bedst anmeldte nye bøger!

Geir Gulliksen: "Den jeg skulle blive"

Midt i livet står Henning pludselig alene. Han er blevet skilt flere gange, han ser sjældent sine børn, og da han opfører sig grænseoverskridende over for en kunde, bliver han fyret fra sit arbejde på et reklamebureau.

Den uventede fritstilling får Henning til at genoverveje sin tilværelse: Hvilken mand har han været over for de kvinder, der formede hans liv? Hvilken slags barn var han, og hvilken slags far?

Spørgsmålene fører til overraskende erkendelser om Hennings liv – ikke mindst om hans forhold til den fremmedfjendske datter Synne, der forsøger at holde Henning på afstand. Men de fører også til uventede møder, der for altid ændrer Hennings syn på køn og identitet.

”Identitetens mange spørgsmål kommer under kærlig lup hos formidable Geir Gulliksen, der nok en gang viser, hvem der bedst af alle kan hudflette det moderne menneskes trængsler.” - Jyllands-Posten, 5 stjerner

"Geir Gulliksen har skrevet den varmeste, sjoveste roman om den kønsrollekamp, som river og flår i det moderne menneske." - Weekendavisen 

 

Karoline Stjernfelt: "I morgen bliver bedre 2: Dronningen"

Dronning Caroline Mathilde sygner mere og mere hen efter at have opfyldt sin pligt som kongelig fødemaskine. Kong Christian 7. kæmper fortsat med sit skrøbelige sind og gør livet svært for alle omkring sig. Ikke mindst sine ministre. Derfor får Johann Friedrich Struensee til opgave at få styr på den uregerlige konge, men livlægen bringer mere med til det lille kongerige end bare sin viden om medicin. Måske bliver i morgen virkelig bedre?

"Et imponerende hovedværk i dansk tegneseriekunst." - Politiken, 5 hjerter 

"Karoline Stjernfelt blev hyldet for første bind af sin historiske trilogi, og andet bind indfrier forventningerne (...) bredt appellerende tegneseriekunst af ypperste karat." - Weekendavisen

 

Ursula Andkjær Olsen: "Mit smykkeskrin"

Mit smykkeskrin er digte om biologiske, økonomiske og følelsesmæssige kredsløb, om at give liv videre og gå igennem overgangsalder, om smerte og ekstase, floder af sved, kærlighed og sorg, om det lokale kontroltab og the big bang.

"Mit smykkeskrin er en udfordrende digtsamling, der dog vokser betydeligt med (gen-)læsningen og som i dybde, kraft og smertelig skønhed er det hele værd." - Information

 

Du kan reserverer bøgerne herunder - rigtig god læselyst!

Materialer