Bedst anmeldte bøger til påsken!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
25.03.21
En lang og tiltrængt påskeferie står for døren og den skal naturligvis fyldes med herlige bøger! Vi har samlet tre af de bedst anmeldte nye romaner til dig!

"Rosarium" af Charlotte Weitze

Eventyrlig og vidtvoksende slægtsroman om Johanne og de to døtre Lilly og Viola. Vi møder også pigen Esther, der har slået rod i skoven. En anderledes roman om naturens, cellernes og ikke mindst kærlighedens kræfter.

”En rosenhave af realisme, myte, videnskab og fantasi.”
-Kristeligt Dagblad

"Quichotte" af Salman Rushdie

Pikaresk og tragikomisk roman om den fallerede handelsrejsende Quichotte, der er på roadtrip gennem USA og sin egen fantasi. 

"Salman Rushdie er en uforlignelig skribent, han må have en direkte linje til guddommelig inspiration."
- Jyllands-Posten, 5 stjerner

"Med egen hånd" af Suzanne Brøgger

En samling af 27 skarpe og intellektuelle tekster, hvor Suzanne Brøgger går i dialog med sine gamle bøger og trækker de emner, der altid har interesseret hende op i en nutidig kontekst. Det er tekster om kvinder, kærlighed, politik, litteratur, metoo og hende selv. 

"Men vi fortjener ikke Suzanne Brøgger. Og vi fortjener ikke denne bog. Dette vulkanudbrud, som jeg aldrig bliver færdig med at falde ned af stolen over, er tværsummen af hendes genialitet, destilleret og fordampet til en let svævende sky."
- Berlingske, 6 stjerner

Materialer