Anmelderne elsker disse fire krimier

Fire spritnye, gode krimier til din vinter

De lange, mørke vinteraftener kalder på nervepirrende krimier. Vi har fundet fire spritnyem anmelderfavoritter til dig her. Og så er der ovenikøbet lidt for enhver smag; Er du til Nordic noir, kan du kaste dig over den nyeste i Jo Nesbøs populære serie om Harry Hole. Er du til en hybrid mellem krimi og historisk roman, kan du roligt låne "Pigen fra Liberty" af Lotte og Søren Hammer. Elsker du krimier med et drys politik tilsat spionage, skal du have "Lomndon regler" af Mick Herron med hjem. Og er du til ildevarlsende krimier inden for genren domestic noir, er "Sten saks papir" af Alice Feeney den bog, du skal lægge dig til rette med i sofaen. Rigtig god læselyst! 

"Blodmånen" af Jo Nesbø
Krimiserien med Harry Hole: 13
I Oslo skal den karismatiske og uforfærdede Harry Hole finde en seriemorder i løbet af ti dage. Han kæmper om kap med tiden, sine egne dæmoner og ondskab af ubegribelige dimensioner. Fremragende krimi, der vil berøve enhver krimilæser mange timers nattesøvn.
5/6 stjerner - Jyllands-Posten

"Pigen fra Liberty" af Lotte og Søren Hammer
Del af en serie. 
Historisk krimi fra Berlin i perioden 1945-48. En række mord på sorte mænd skal opklares, og det bliver nødvendigt for den tidligere Kripo-kommissær Johann Braunmann at træde til.
5/6 stjerner - Jyllands-Posten

"London regler" af Mick Herron
En sag for Jackson Lamb: 5 
Et voldsomt angreb på en lille engelsk landsby, en stor politisk krise og en gruppe faldne spioner, der skal redde dagen.
5/6 stjerner - Jyllands-Posten

"Sten saks papir" af Alice Feeney
Da ægteparret Wright vinder et weekendophold i Skotland, er det tiltrængt for ægteskabet. Men feriestedet viser sig at være en gammel, forladt kirke hvor de er helt alene. Eller er de?
5/6 stjerner - Jyllands-Posten

Tags
Materialer