Karantæneklubben #8: Stærke dokumentarfilm

24.06.20
I ottende og sidste episode af podcasten Karantæneklubben handler det om dokumentarfilm der kan ses på Filmstriben og DR.

Der er noget om den gamle kliché: Virkeligheden overgår fiktionen. Det er helt tydeligt når man ser de tre perler af dokumentarfilm som Kasper Timm Tornbjerg har set til denne episode af Ballerup Bibliotekernes podcast, Karantæneklubben. Det handler mere præcist om koldkrigs-thrilleren "The Man who Saved the World", undersøgelsen af menneskets natur i "Tømmerflåden", og den svære konfrontation med et tabu i "Pervert Park".

Det er i øvrigt sidste afsnit af Karantæneklubben, men vi lader episoderne ligge oppe, så du kan gå tilbage og lytte til dem når du har brug for lidt inspiration. Vi vender tilbage til efteråret med nyt på podcastfronten. 

Lyt til den seneste episode herunder, eller find os i din Podcast app.

Abbonér på Karantæneklubben på fx Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts og Podcast Addict. Musik: ”Elephants on Parade” af Podington Bear (CC non-Commercial attribution licens). Følg linkene i artiklen for at se filmene på Filmstriben og DR.

Materialer