3 (u)hyggelige film for børn til Halloween!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
24.10.18
Nu er det snart Halloween, og i Måløv er denne tid på året jo noget ganske særligt!

Hele byen glæder sig, for snart bliver den forvandlet om til en spøgelsesby, fyldt med zombier, skelletter og andre uhyggelige skabninger. Der er optog gennem hele byen og sidste år deltog omkring 6500 mennesker i optoget og vi håber på endnu flere i år!

 

For at komme i stemning til denne særlige dag, er her 3 gode forslag til Halloween-film som familien kan se sammen:

Nightmare Before Christmas:

I denne Tim Burton klassiker møder vi Jack som bor i byen Halloween. Han er mester i det uhyggelige, men er begyndt at kede sig. Han beslutter sig derfor for, at i stedet for at organisere Halloween, vil han afholde jul. Han påtager sig rollen som julemand og får byen til at lave gaver til børnene. Men når man er mester i det uhyggelige, kan der jo kun opstå problemer!

Peter Pedal holder halloween

Det er Halloween, og da Peter Pedal hører spøgelseshistorien om fugleskræmslet, der stjæler hatte, beslutter han sig for at opklare mysteriet. På ægte Peter Pedal manér bliver han viklet ind i diverse forviklinger.

Shreklig skræmt!. Monsters vs aliens - græskarrene fra det ydre rum

Det er Halloween, og hos troldefamilien Shrek gælder det om at fortælle den mest uhyggelige historie! Og på en mark i Modesto må fire monstre - det er atter Halloween - hjælpe den amerikanske hær med at nedkæmpe en sliksulten græskarhær med stormagtdrømme!