Tag børnene med på museum – online!

29.03.20
Museer og andre udflugtsmål er lukkede lige nu, men heldigvis har mange af dem sjove og lærerige online tilbud, familien kan bruge i disse dage.

Nationalmuseet

Nationalmuseet har mange undervisningstilbud til hjemmeskolen, og man kan også tage en virtuel tur gennem museet. Se nærmere på Uroksen, Solvognen og Guldhornene.


Danmarks Tekniske Museum

Se små film med Bamsen Oscar, der bliver vist rundt i udstillingen og blandt andet bliver præsenteret for lokomobiler og Danmarks første cykler.


Randers Regnskov

Randers Regnskov har rykket sin skoletjeneste ind på Facebook. Her sender de live hver dag kl. 9.00. Undervisningen handler om naturen og dyr og er for indskolingen og mellemtrinnet.


Naturhistorisk Museum

Mere for de dyreinteresserede børn: Se for eksempel filmen om Adriana, der er på jagt på museet efter viden om nogle af verdens største pattedyr: Hvaler


ZOO

Zooskolen sender live-undervisning direkte fra ZOO i København hver dag fra kl. 10.00. Her kan børn lære mere om dyrenes sanser, dyrenes kommunikation, kødædere, planteædere og altædere. Klokken 14.00 er der også "frikvarter", hvor ZOO går en tur ud i haven for at se til dyrene. Undervisningen er rettet mod de mindste klasser, men alle er selvfølgelig velkomne til at se med. 


Experimentarium

Find masser af vejledninger til at lave seje hjemme-eksperimenter hos Experimentarium.


Google Arts & Culture

Har I lyst til at se på kunst? Google Arts & Culture har visuelle rundvisninger i museer verden over. Prøv for eksempel at zoome helt ind på detaljer i berømte mesterværker.