Ny storslået fantasy-serie

07.05.21
Amari og Nattens Brødre

Amari vokser op i den forkerte del af byen. Hun er sort og fattig og selvom hun har fået plads på en af de bedre skoler, oplever hun aldrig at høre rigtigt til.

Hendes bror Quinton, som var et lysende talent og den bedste storebror er forsvundet. Politiet har indstillet efterforskningen og de fleste tror at han er død eller er blevet kriminel og derfor gemmer sig - fordomme som alle har om de unge sorte mænd fra den del af byen.. Amari ved at han lever og at han ikke er kriminel.

Bogen starter med at Amari mister sit legat til gymnasiet. Moren arbejder dobbelttid og har alligevel ikke råd til at betale for skolen. Der er ikke rigtig udsigt til at Amaris liv bliver bedre end morens. 

Fortællingen om Amari er både en klassisk fantasy-fortælling med gode og onde og anderledes væsner i en anden verden - OG en fortælling som sætter ord på de erfaringer man har når man er udstødt på grund af sin hudfarve og opvækst .

Læsepatruljen har fået lov at læse bogen inden den ramte hylderne, og de har lavet videoanmeldelser. Herunder kan I se Idas anmeldelse.

 Amari og Nattens Brødre er første bind i serien. Vi glæder os allerede til næste bind i serien. 

Materialer