Bøger, børn og bedsteforældre!

10.12.20
Hyg dig i julen med gode bøger om bedsteforældre.

”Han var en ganske normal søndagsbedstefar. En som kunne bygge meget højere tårne af byggeklodser, end jeg selv kunne. En som legede ride ranke med mig. En som altid havde tre gul-rød-hvidstribede bolsjer i bukselommen. Og en som var lidt sødere ved mig end de andre mennesker, som jeg boede sammen med.”

Sådan beskriver pigen i Christine Nöstlingers bog sin bedstefar, og dette billede af den åh-så-tilstedeværende bedsteforælder, der har god tid og fortæller historier eller bager pandekager, stemmer nok ikke altid helt overens med, hvordan virkeligheden ser ud i dagens Danmark.

Men helt sikkert er det, at rigtig mange børn har et særligt forhold til deres bedsteforældre; de lærer af dem, finder tryghed hos dem og nogen gange bekymrer de sig måske også for dem, fordi de er gamle.

I ”Den hemmelige bedstefar” viser det sig da også, at den hyggelige ”søndagsbedstefar” gemmer på mange overraskelser. Find bogen og mange andre gode historier om sjove, skøre og spændende bedsteforældre på eReolen GO!

Bemærk: I december kan hver låner låne 10 ebøger + 12 lydbøger + lige så mange af ”de blå titler”, som det skal være. 

Materialer