Bastians Bøger

Anbefalinger fra en tre-årig til jævnaldrende børn

Sommerferien står for døren, og nu er der endelig tid til at komme ned i gear og få læst en masse gode bøger med ungerne. Men hvad skal man så læse? Det har Bastian på tre år et bud på:

"Den super fantastiske pingvinrutsjebane" af Leonie Lord - en skøn fortælling om en gruppe pingviner, der begiver sig på en længere udflugt for at komme op på toppen af bjerget og prøve den meeeeget lange pingvinrutsjebane. En tur til!

"Rød lastbil, gul lastbil" af Michelle Robinson - to lastbilers hverdag beskrevet med rimet tekst. Der skal bygges noget særligt, hvad mon det kan være? 

"Petras politibil" af Emelie Andrén - Petra elsker den lille politibil i børnehaven og leger politibetjent, så da børnehavens kanelsnegle forsvinder, må Petra selvfølgelig efterforske sagen! 

"Godt gået brandbil" af Mandy Archer - Brandbiler er et hit hos Bastian, og i denne bog rykker den seje brandbil ud og hjælper folk i nød.

"Gurli Gris og de gyldne gummistøvler" og "Vovserne får superkræfter" - Bøger med velkendte karakterer fra Netflix er altid populære.

"Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved" af Werner Holzwarth - en klassiker, der stadig holder ifølge Bastian.

God læselyst og god sommerferie! 

Materialer